• 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Hoogste kwaliteit colloidaal zilver en goud
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0

De verschillende Colloïdaal Zilver producten

Er is mij Meditech Europe een breed scala aan colloïdaal zilverproducten te vinden. Ieder met zijn unieke specifieke eigenschappen en toepassingen. De producten zijn in drie categorieën in te delen namelijk :

-          Colloïdal Silver essence

De Colloïdal Silver essence is het paradepaardje van Meditech Europe. Dit unieke product wordt geproduceerd met een Multiwave Oscillator welke met zeer hoge spanning van een breedspectrum de zilverdeeltjes los schiet.  Deze productiemethode zorgt voor een hoogenergetische vorm colloïdaal zilver waarvan de deeltjes verschillende afmetingen hebben. Deze variëteit zorgt voor hogere effectiviteit en werking. Hierdoor is het zilver ook zeer effectief met veel minder ppm. (zie voor het laboratoriumonderzoek de rapporten onderaan deze pagina)

Verschil tussen gewoon colloïdaal zilver en Colloïdaal Silver Essence van Meditech Europe

-          Colloïdaal Zilver 10 PPM

Colloïdaal Zilver 10 PPM is het bekende colloïdaal zilver product zoals dat over de hele wereld gebruikt wordt. Bij deze soort wordt een normaal elektrolyseproces gebruikt om de colloïdale zilverdeeltjes in het water los te maken. Volgens sommige overtuigingen is colloïdaal zilver ideaal wanneer er 10 ppm (parts per million) in zitten en dit garandeert Meditech Europe dan ook met ondersteuning van laboratorium onderzoeken. (zie voor het laboratoriumonderzoek de rapporten onderaan deze pagina)

-          Colloïdaal Zilver zalf

De Colloïdaal Zilver Zalf van Meditech Europe is een zuiverend huidproduct. De puur natuurlijke ingrediënten, welke in de zalf verwerkt zijn, garanderen een weldaad voor ieder huidtype. Daarnaast zit er in de zalf Colloïdal Silver essence in verwerkt voor een extra zuiverende en energie verhogende werking. Maar ook is er Colloïdal Gold essence aan toegevoegd welke de zalf haar ontspannende werking geeft.🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
array(2) { [0]=> string(14) "privacy-policy" [1]=> string(3) "116" }