• 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Hoogste kwaliteit colloidaal zilver en goud
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0

Colloïdaal Zilver Essence Spray

Colloïdaal Zilver Essence Spray

Colloïdaal Zilver Essence Spray

Dit is hét unieke hoogenergetische multi-spectrum colloïdaal zilver product van Meditech Europe. Voorzien van handige spray dop. Eenvoudig mee te nemen, om altijd bij de hand te hebben op reis of op pad.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productnaam Prijs Aantal
Colloïdaal Silver Essence Spray 30 ml
€ 13,95
Colloïdaal Zilver Essence Spray 100 ml

Normale prijs: € 19,95

Special Price € 17,50

Klik voor de laboratoriumanalyse van dit product op deze link.

Colloïdal Silver essence Spray
Colloïdal Silver essence is een nanozilver geproduceerd volgens een volstrekt uniek proces. Het principe is echter heel eenvoudig: de zuiverste kleinste zilverdeeltjes worden losgeschoten met een bipolair, multi-frequentie hoogspanningresonantiesysteem. Door deze verfijnde methode krijgt u bijzonder hoogwaardig puur colloïdaal zilver wat met een breedspectrum aan Multi frequenties is geïnformeerd zoals die in de natuur ook voorkomt. Er vindt in principe een bliksemontlading plaats tussen de zuivere zilverelektroden in het gedestilleerde water waardoor de zilverdeeltjes losschieten en gaan zweven. Dit is dus geen elektrolyse proces (oxideren). Deze methode is ontwikkeld door Hessel Hoornveld.

Toepassingen
Colloïdal Silver essence is bijzonder geschikt voor vele onplezierige bacteriële en virale ongemakken. Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan gebruik als deodorant of mond-wash. Overal waar bacteriën ongemakken veroorzaken kan dit prachtige product ingezet worden. Met name deze spray versie van dit pronkstuk van Meditech Europe is daarvoor erg geschikt.

Voorbeelden van de uiteenlopende toepassingen zijn:

  • Zuivering van (drink)water
  • Reinigen van keukenoppervlakten
  • Weg nemen van nare geuren van zowel uw lichaam als uit uw kleding, schoenen en slippers
  • Het kan toegevoegd worden aan bederfelijke producten om ze langer houdbaar te maken
  • Enz. Enz.


Unieke verpakking
De verpakking van de Colloïdal Silver essence is gemaakt van energetiserend violet glas. Dit glas heeft bijzondere eigenschappen (zie violet glas). Gooi deze flessen ook nooit weg! U kunt ze goed gebruiken om water of andere producten in te bewaren.

Ook kunt u met de “maak-het-zelf” combinatieset van Meditech Europe zelf colloïdaal zilver maken waarmee u de gebruikte flessen kunt hergebruiken. Dit scheelt u uiteindelijk veel geld en maakt u nog meer zelfredzaam.

Klik hier  voor extra informatie over onze colloïdaal zilver en goud producten.

Hoogste kwaliteit zilver gegarandeerd
Kwaliteitscertificaat fijnzilver aanwezig. Gehalte Ag 999,7 ‰. Ons certificaat van zuiverheid is in het bezit bij de Voedsel- en Warenautoriteit. Vraag uw leverancier of men beschikt over dit certificaat van zuiverheid.


🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
array(2) { [0]=> string(14) "privacy-policy" [1]=> string(3) "116" }