• 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Hoogste kwaliteit colloidaal zilver en goud
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0

Colloïdal Gold essence

Colloïdal Gold essence

Colloïdal Gold essence

De kracht van de zon gevangen in water. Energetiseer en verrijk uw drinkwater of het water voor uw huisdieren en planten. 

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productnaam Prijs Aantal
Colloïdaal Goud, 30 ml
€ 19,50
Colloïdaal Goud, 100 ml
€ 39,00

Colloïdal Gold essence
Colloïdaal goud is puur goud, zwevend in gedestilleerd water. Voor velen heeft goud een magische betekenis en het werd door de eeuwen heen gebruikt voor velerlei toepassingen. De laatste jaren groeit echter vooral in Amerika de belangstelling voor de werking van goud. Net als colloïdaal zilver in Europa is het daar al meer een begrip geworden.

Toepassingen
Colloïdaal goud is bij uitstek geschikt om water te energetiseren. Een druppel of twee per glas is al voldoende. En wat dacht u van op de huid sprayen als verfrisser? Of voor het slapen gaan als rustgever, ontspanning en vernieuwer? Colloïdal Gold essence is ook te gebruiken als mineraal voor planten enz. (Aurum Metallicum). Het uitgebreide en specifieke gebruiksadvies wordt meegeleverd.

Unieke verpakking
De verpakking van de Colloïdal Gold essence is gemaakt van energetiserend violet glas. Dit glas heeft bijzondere eigenschappen (zie violet glas). Gooi deze flessen ook nooit weg! U kunt ze goed gebruiken om water of andere producten in te bewaren.

Ook kunt u met de “maak-het-zelf” producten van Meditech Europe zelf colloïdaal zilver maken waarmee u de gebruikte flessen kunt hergebruiken. Dit scheelt u uiteindelijk veel geld én maakt u nog meer zelfredzaam.

Klik hier  voor extra informatie over onze colloïdaal zilver en goud producten.  


🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
array(2) { [0]=> string(14) "privacy-policy" [1]=> string(3) "116" }