• 5 dagen per week thuisbezorgd
  • Hoogste kwaliteit colloidaal zilver en goud
  • Voor 13:00 besteld morgen in huis
0

Informatie

Waarschuwing: de wetgeving in Nederland verbiedt het ons om u op deze website informatie te verstrekken over mogelijke gezondheidsvoordelen van colloïdaal zilver en colloïdaal goud. Wij claimen dan ook op geen enkele wijze dat colloïdaal zilver en/of goud producten als (natuurlijk) antibioticum gebruikt kunnen worden, positieve werking hebben bij bacteriële of virale infecties of welk ander gezondheidsvoordeel voor lichaam en geest dan ook. Voor dergelijke informatie verwijzen wij u door naar het internet of naar uw (alternatieve) gezondheidsdeskundige


Op deze pagina vindt u veel aanvullende informatie over de producten welke wij op ColloidaalZilver.eu aanbieden. Via onderstaande linkjes kunt u direct navigeren naar de informatie die u zoekt. 

-          Wat is colloïdaal zilver?

-          De geschiedenis van colloïdaal zilver

-          Colloïdaal Zilver van Meditech Europe

-          De verschillende Colloïdaal Zilver producten

-          Colloïdaal Goud

-          Wat is colloïdaal goud?

-          De historie van colloïdaal goud

-          Ultraviolet glazen verpakkingen (Miron)

-          Analyses en keuringsrapporten

 

Wat is colloïdaal zilver?Nano particles

Colloïdaal zilver staat ook wel bekend als “nanozilver” en is een vloeibare suspensie waarbij een vloeistof elektrisch geladen deeltjes zilver bevat. Deze minuscule deeltjes zijn zo klein dat ze niet met het blote oog te zien zijn. Door hun minuscule formaat vormen zij geen belasting op het lichaam of de natuur om ons heen.


De geschiedenis van colloïdaal zilver

Hippocrates
Het gebruik van zilver voor haar zuiverende werking gaat vele eeuwen terug. De geschiedenis vertelt ons dat zo ver als circa 400 voor Christus de “vader van de hedendaagse geneeskunst” Hippocrates de positieve werking van zilver benadrukte en uitgesproken was over hoe hij “de fijnste zilverpoeder” gebruikte voor zijn behandelingen. Maar ook de Griekse historicus Herodotus omschreef in zijn reisverslagen hoe de Perzische koning, wanneer deze ten strijde trok, zijn eigen voorraad drinkwater in zilveren flacons met zich mee droeg om dit op de lange tochten goed te houden.


In 1861 ontdekte de Schotse chemicus Thomas Graham (de uitvinder van de dialyse methode) hoe hij colloïdale deeltjes kon Thomas Grahamproduceren welke klein genoeg waren om te blijven zweven (suspenderen) in een vloeistof. Later, in 1869, beschreef de Zwitserse botanist Carl von Nageli een bijzondere uitvinding die hij het “oligodynamische effect” noemde. Uit zijn onderzoek bleek dat metaalhydrolaten (vroege colloïdale metaal suspensies) van onder anderen koper, zilver en tin, een microbiocide werking hadden waar in de jaren erna vele medische en antiseptische toepassingen uit voortgevloeid zijn.  

De kennis over de positieve werking van zilver op het welzijn van mens, dier en plant is eeuwenoud en er was vroeger dan ook geen enkele arts die zonder een persoonlijke voorraad aan zilver in zijn dokterstas de deur uit ging. Tot zo laat als 1999 werd in Amerika colloïdaal zilver gezien als een “pre-1938 medicijn” en mocht het als zodanig ook als medicijn gebruikt en verkocht worden. Met de opkomst van de chemische antibiotica en antiseptische middelen is colloïdaal zilver uit de bekendheid en algemeen gebruik geraakt. Maar in hedendaagse tijden, waarin de behoefte aan een natuurlijke manier van gezond leven steeds groter wordt, is de goede naam van colloïdaal zilver een snelle comeback aan het maken. 

 

Colloïdaal Zilver van Meditech Europe

Als je op zoek bent naar colloïdaal zilver kun je bij vele partijen terecht. Echter bieden wij op deze website met overtuiging de colloïdaal zilver producten van Meditech Europe aan. Meditech Europe was de eerste producent van colloïdaal zilver in Europa. Tevens boden zij direct ook de electrolysers aan waarmee klanten zelf tot het produceren van colloïdaal zilver over konden gaan. Hiermee heeft Meditech Europe er duidelijk voor gekozen om hun klanten in hun kracht te zetten.

De hoogwaardige colloïdaal zilver producten van Meditech Europe worden onder de meest optimale omstandigheden geproduceerd. Meditech Europe is tevens het enige bedrijf in Nederland dat zich richt op de eisen en richtlijnen van de HACCP. Dit geldt zowel bij het produceren als het leveren van colloïdaal zilver en goud producten. Om dit kracht bij te zetten laat Meditech Europe regelmatig laboratorium testen uit voeren door een geaccrediteerd lab waarbij er getest wordt op de eisen en richtlijnen van de HACCP.

Dit alles garandeert een kwalitatief hoogwaardig product die wij onze klanten graag aanbieden.

 

De verschillende Colloïdaal Zilver producten

Er is mij Meditech Europe een breed scala aan colloïdaal zilverproducten te vinden. Ieder met zijn unieke specifieke eigenschappen en toepassingen. De producten zijn in drie categorieën in te delen namelijk :

-          Colloïdal Silver essence

De Colloïdal Silver essence is het paradepaardje van Meditech Europe. Dit unieke product wordt geproduceerd met een Multiwave Oscillator welke met zeer hoge spanning van een breedspectrum de zilverdeeltjes los schiet.  Deze productiemethode zorgt voor een hoogenergetische vorm colloïdaal zilver waarvan de deeltjes verschillende afmetingen hebben. Deze variëteit zorgt voor hogere effectiviteit en werking. Hierdoor is het zilver ook zeer effectief met veel minder ppm. (zie voor het laboratoriumonderzoek de rapporten onderaan deze pagina)

Verschil tussen gewoon colloïdaal zilver en Colloïdaal Silver Essence van Meditech Europe

-          Colloïdaal Zilver 10 PPM

Colloïdaal Zilver 10 PPM is het bekende colloïdaal zilver product zoals dat over de hele wereld gebruikt wordt. Bij deze soort wordt een normaal elektrolyseproces gebruikt om de colloïdale zilverdeeltjes in het water los te maken. Volgens sommige overtuigingen is colloïdaal zilver ideaal wanneer er 10 ppm (parts per million) in zitten en dit garandeert Meditech Europe dan ook met ondersteuning van laboratorium onderzoeken. (zie voor het laboratoriumonderzoek de rapporten onderaan deze pagina)

-          Colloïdaal Zilver zalf

De Colloïdaal Zilver Zalf van Meditech Europe is een zuiverend huidproduct. De puur natuurlijke ingrediënten, welke in de zalf verwerkt zijn, garanderen een weldaad voor ieder huidtype. Daarnaast zit er in de zalf Colloïdal Silver essence in verwerkt voor een extra zuiverende en energie verhogende werking. Maar ook is er Colloïdal Gold essence aan toegevoegd welke de zalf haar ontspannende werking geeft.


Colloïdaal Goud

Naast colloïdaal zilver produceert Meditech Europe ook colloïdaal goud. Goud behoort tot de groep edelmetalen en komt als zuiver metaal in de natuur voor. Het symbool is afkomstig van het Latijnse woord Aurum, dat “lichten” of “glanzen” betekent. Het is het 74ste element in de lijst van meest voorkomende elementen op aarde en het metaal van de Zon (zonnekracht). Voor velen heeft goud een magische betekenis en het werd door de eeuwen heen gebruikt voor velerlei toepassingen. De laatste jaren groeit echter vooral in Amerika de belangstelling voor de werking van goud. Net als colloïdaal zilver in Europa is het hier al meer een begrip geworden.


Wat is colloïdaal goud?

Goud komt als sporenelement voor in de bouwstenen van het menselijk lichaam, vooral in de hersenen. Het is een metaal wat het lichaam nodig heeft. Colloïdaal goud is puur goud, zwevend in gedestilleerd water. Het goud is in ionische vorm en wordt gemeten in microns (= een miljoenste van een meter in diameter gemeten). Het wordt gezien als een mineraal en de gouddeeltjes, in ionische vorm, zijn zo klein dat ze geen toxische belasting hebben op het lichaam en de natuur.


Colloïdal Gold essence

Colloïdaal goud is niet zo eenvoudig te maken als bijvoorbeeld colloïdaal zilver. Bij het maken van colloïdaal goud heb je zeer hoge spanning nodig van boven de 30.000 volt en gedestilleerd water. Hierna schiet je onder hoge spanning de gouddeeltjes los. Dit levert een boeiend schouwspel op. De hierdoor verkregen Colloïdal Gold essence is smaak- en reukloos en heeft een licht paars violette kleur. In tegenstelling tot zilver oxideert (roest) goud niet. Goud is een kostbaar edelmetaal. De productie van colloïdaal goud is in Nederland, ondanks de grote vraag ernaar, hierdoor helaas zeer beperkt.

Let op: Colloïdal Gold essence zit in speciale “Viosol” glas flesjes. Er is tevens 5% zilver in verwerkt om het steriel te houden. Colloïdaal zilver bevat tevens 2% colloïdaal goud. De deeltjesgrootte is variabel tussen 1 en 66 nm. De hoeveelheid ppm ligt tussen 2 a 3 ppm.


De historie van colloïdaal goud

Goud was al 3000 jaar voor Christus bekend als sieraad en ruilmiddel. Michael Faraday, de wereldberoemde Engelse medicus, ontdekte rond 1857 het colloïdaal goud. In de middeleeuwen werd het gebruikt als een elixer, om de gezondheid te bevorderen en de jeugdigheid te herstellen. Dat dit niets nieuws onder de zon is bewijzen de Chinezen die al eeuwenlang gouden munten in hun voedsel mee kookten om zo sporen en de energie van goud op te kunnen nemen. Ook in de bijbel wordt de werking van goud aangehaald. Zo wordt beschreven dat Mozes met zijn tien geboden van de berg kwam en tot zijn grote schrik zag dat het volk zijn sieraden genomen had. Het volk had voor zichzelf een God in de vorm van een "gouden kalf" gemaakt. Het volk was het wachten op Mozes moe en zij hadden besloten een gezamenlijk idool te aanbidden, namelijk het gouden kalf. De toorn van Mozes ontstak, hij wierp de tafelen van zich af. Hij nam het gouden kalf dat het volk had gemaakt, verbrandde het in vuur en vermaalde het totdat het klein werd en strooide het op het water en deed het de kinderen van Israël drinken. Dit zou beschouwd kunnen worden als het eerste recept in de geschiedenis van colloïdaal goud.


Ultraviolet glazen verpakkingen (Miron)

Meditech Europe levert een groot deel van haar producten in ultraviolet glazen verpakkingen. Dit glas zorgt ervoor dat er geen toevoegingen aan de producten te hoeven worden toegevoegd om hun houdbaarheid te garanderen. Tevens heeft dit glas, en de manier waarop het licht breekt, een energie verhogend effect op de producten in de verpakking. Wat weer de werking ten goede komt. 
Analyses en keuringsrapporten

Hieronder vindt u rapporten van analyses en keuringen gedaan om de kwaliteit van de producten van Meditech Europe te bewaken en te garranderen.

Analyse groote deeltjes Colloïdaal Zilver 10PPM
 

Analyse PPM Silver Essence 
\
Analyse PPM Zilver 10PPm 

Analyse zuiverheid colloïdaal zilver Meditech Europe


🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.
array(2) { [0]=> string(14) "privacy-policy" [1]=> string(3) "116" }